ANKSIOZNOST - PANIKA - DEPRESIJA



NEKOLIKO UPUTA
Na ovom blogu najlakše ćete se snaći pomoću SADRŽAJA na lijevoj strani stranice ili pak PRETRAŽIVAČA BLOGA na vrhu stranice, budući da postovi nisu pisani nekim određenim redoslijedom već prema trenutnoj inspiraciji i biometeorološkim prilikama. ;)

Dobrodošli!

PRETRAŽIVANJE BLOGA

INFORMACIJE KOJE NISTE PRONAŠLI OVDJE - POTRAŽITE NA FORUMU!
Na Forumu ćete pronaći mnoštvo članaka na temu mentalnog zdravlja a možete mu pristupiti klikom na OVAJ LINK. S obzirom na veliki broj upita na
ovom blogu, vjerujem da ćete se odazvati ovom pozivu na suradnju u velikom broju i pokušati jedni drugima pomoći jer ovo je u prvom redu FORUM
ZA EDUKACIJU I SAMOPOMOĆ čija je osnovna svrha INFORMIRANJE i SPOZNAJA o raznim poteškoćama i liječenju, RAZMJENA ISKUSTAVA i
SKIDANJE STIGME s tzv. "F" dijagnoze.

petak, 13.02.2009.

VALSED (biljni preparat)


ValsedNamjena
- za opuštanje i bolji san

Sastojci
- ekstrakt korijena odoljena s najmanje 0,8% valerenske kiseline
- ekstrakt pasiflore s najmanje 3,5% ukupnih flavonoida

SASTAV
Jedna tableta sadrži 145 mg ekstrakta korijena odoljena (Valeriana officinalis) s najmanje 0,8% valerenske kiseline, 145 mg ekstrakta pasiflore (Passiflora incarnata) s najmanje 3,5% ukupnih flavonoida.

OPREMA
Kutija sa 40 tableta u blisterima.

PROIZVOĐAČ
FIDIFARM d.o.o., Rakitje, Hrvatska. Za Fidifarm ekskluzivno proizvedeno u SAD.

NAČIN I MJESTO IZDAVANJA
Izdaje se bez recepta u ljekarnama i drogerijama.

SVOJSTVA I PODRUČJA PRIMJENE

Osjećaj napetosti, nemira, tjeskobe čak i razdražljivosti postali su svakodnevna pojava. Stalno smo izloženi različitim pritiscima, nerazumjevanju okoline, neželjenim sukobima, gubicima i krizama. Strah, umor, nesanica, znojenje, pad koncentracije, nemir u srcu, problemi s probavom - posljedice su koje mogu imati značajan utjecaj na naše zdravlje.

Ekstrakti ljekovitih biljaka mogu pomoći u smirenju i ublažavanju spomenutih tegoba. Valsed tablete sadrže standardizirane ekstrakte korijena valerijane i pasiflore koji omogućuju miran, kvalitetan i prirodan san te smanjuju svakodnevni stres i napetost.

Ekstrakti odoljena ili valerijane s razlogom se vrlo često koriste. Valerijana ublažava nervozu i napetost, smanjuje grčeve u želucu i crijevima, pomaže kod smanjene koncentracije i lošeg pamćenja, kao i znojenja i ubrzanog lupanja srca. Uvelike utječe na dobar san, uz nju se lakše i brže zaspi, a smanjuje se i buđenje tijekom noći. To je djelovanje potvrđeno brojnim ispitivanjima. Valerijana ublažava umor i psihičku iscrpljenost te uravnotežuje živčani sustav.

Pasiflori je danas priznato umirujuće djelovanje na središnji živčani sustav, a znanstveno je potvrđena njezina primjena u stanjima stresa, nervoze, uznemirenosti, napetosti i razdražljivosti te pri poremećajima spavanja i ubrzanom radu srca koje je psihogenog uzroka. Nema ničeg toliko okepljujućeg poput prirodnog i zdravog sna koji čudesno osvježava cijeli organizam - prema statistici 15-20 % ukupne populacije ima problema sa spavanjem. Problemi sa spavanjem, isprekidan ili nemiran san, čovjeka čine manje sposobnim za dnevne obveze. Pasiflora, kao prirodan odabir, postaje nezamjenjiva upravo kod nesanica. Za razliku od sintetičkih preparata za spavanje koji izazivaju omamljenost, pasiflora izaziva san koji se ne razlikuje od prirodnog.

Valsed tablete ne izazivaju navikavanje. Osim toga, one nemaju negativan utjecaj na budnost, prisebnost i koncentraciju sljedećeg jutra, nakon buđenja. Mogu se koristiti po potrebi i tijekom dana za smirenje i ublažavanje stresa.

NAPOMENA
Prije upotrebe ovog proizvoda trudnice i dojilje trebaju se posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom.

NAČIN PRIMJENE
Odrasli uzimaju 1 tabletu na dan. Za bolji san uzeti 1-2 sata prije odlaska na spavanje. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

ČUVANJE I ROK VALJANOSTI
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25°C, izvan dohvata male djece.

Rješenje Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi RH od 20.veljače 2006.
Klasa: UP/I-541-02/05_01/375
Ur.broj: 534-07-01/9-06-2

O čemu dalje želite čitati?

...

- 11:43 - Komentiraj/Vidi komentare (0) - Isprintaj - Pročitaj više na Forumu NOVO! - #

 
Kontakt: Admin (Renči) - Privatnost - Login
Provided by the compucert IT training and computer training technology group. - Blog search directory - Direktorij - web imenik Promocija web stranica besplatno - Link direktorija - BiH Link - Jahu.net - Mrežni Marketing - Ocijeni stranicu @ croindex.info - Increase Page Rank - Website Promotion at Allthewebsites Directory - Info Galerija - Besplatna Objava Članaka za Autore, Besplatni Članci za Izdavače! - Search Engine Submission - AddMe - Direktorijum.net - BiH Link - Blog Listings - Mikrovalna pećnica: recepti i savjeti - Dmegs Web Directory - Credit Cards Terms - Credit Cards 4 U - Lawyer vs Attorney - Self-Help Free Books - Free web 4 U
Promote Your Blog Paperblog : Les meilleurs actualités issues des blogs
TopOfBlogs Health Blogs Pocelo je kao panicni napad, uslijedila je anksioznost a iz svega toga razvila se i depresija. Kako dalje? Blog Directory Free counter and web stats Anksioznost - Panika - Depresija - Lijecenje PageRank
anksioznost - panika - depresija



oglasni prostor
VAŠ BANNER OVDJE
195x90px
25000 prikaza mjesečno
pošaljite upit


Anksioznost Depresija on Facebook
forum
MKB-10 dijagnoze
HZZO - Pretraživanje lijekova
bolovanje
PORTAL Zdravlje - novosti
MedLex: medicinski leksikon, medicinska enciklopedija, medicinski rječnik
oglasni prostor